ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H INDEPENDENT CORPORATIONS A.E. ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό το διεθνές διαμεσολαβητικό εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών στο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2015 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιταλικών καλλυντικών Aquolina και Pink Sugar στην Ελλάδα.

H INDEPENDENT CORPORATIONS A.E., αναζητούσε ένα σύστημα μηχανογράφησης που θα κάλυπτε την διαχείριση αποθεμάτων για τα προϊόντα που εισάγουν σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους, την ταχεία έκδοση φορολογικών παραστατικών στην λιανική και την παρακολούθηση των πωλητών.

Όσον αφορά το έργο υλοποιήθηκε: εγκατάσταση του MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD (αρχικά δοκιμαστική χρήση έπειτα πέρασμα σε κανονική λειτουργία) και ολοκληρώθηκε με την εκπαίδευση της εφαρμογής. Η επιλογή της υλοποίησης στο CLOUD επιτρέπει την ανάπτυξη του συστήματος οριζόντια στα νέα υποκαταστήματα με ελάχιστο εξοπλισμό.

?Περάσαμε από την κάθε φάση σε σύντομο διάστημα, διότι είχαμε άμεση ανάγκη του μηχανογραφικού συστήματος. Η Qualisys μας βοήθησε να έχουμε μια λύση που καλύπτει τις ανάγκες μας και μας υποστηρίζει καθημερινά σε θέματα που τυχόν προκύπτουν, με άμεση ανταπόκριση?, είπε ο κ. Καμαρωτός Δημήτρης, Purchasing & Operations Manager.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά