ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H εταιρία PROMO-TRADE ασχολείται με την εισαγωγή ? αντιπροσωπία - διανομή περιφερειακών Υ/Η, Consumer Electronics, 3D printing & αξεσουάρ για smartphone/tablet. Παράλληλα προσφέρει προωθητικές λύσεις (promotional items), με εκτυπώσεις λογοτύπων και customized προτάσεις μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων στην καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας.

Για την μηχανογράφηση και τον έλεγχο της αποθήκης ειδών, ο υπεύθυνος της PROMO-TRADE, επέλεξε την συνδρομητική υπηρεσία του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD. Με απλές κινήσεις διαχειρίζεται αξιόπιστα όλο τον όγκο των καθημερινών αναγκών από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο Internet.

?Εμπιστευτήκαμε την Qualisys Software, με το λογισμικό MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD για την υποστήριξη της μηχανοργάνωσης μας. Ύστερα από έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μας. Είναι σύγχρονο, εύκολο και απλό στη χρήση και η εταιρία είναι πάντα άμεσα δίπλα μας να λύσει το όποιο εμπόδιο ή απορία προκύψει με Online υποστήριξη. Για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το After sales support. To συστήνουμε ανεπιφύλακτα?, είπε ο κ. Στεφανόπουλος Μιχάλης Director (BA, MBA).

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής