ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H Multinutry Cosmetica, με έδρα στην Αργυρούπολη και υποκαταστήματα στην Αττική, έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραγωγή και προετοιμασία καλλυντικών προϊόντων, όπως επίσης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο τους. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα καλλυντικά εξάγονται στο εξωτερικό και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα Lucy Pink.

H Qualisys Software ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER. Η επιλογή της υλοποίησης στο CLOUD, είναι ιδανική για την διαχείριση της αποθήκης και καταχώρηση των οικονομικών συναλλαγών του κεντρικού καταστήματος και των υποκαταστημάτων Lucy Pink, και την αλληλεπίδραση αυτών με χαμηλό κόστος επένδυσης εξοπλισμού και τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Για την τιμολόγηση, την έκδοση αποδείξεων και την λιανική πώληση, εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός σε κάθε κατάστημα.

"Η Qualisys μας παρέχει ένα μηχανογραφικό σύστημα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας. Είναι διαρκώς δίπλα μας, βελτιώνοντας καθημερινά τις υπηρεσίες που προσφέρει και παρέχοντας διαρκή υποστήριξη σε θέματα που τυχόν προκύπτουν, με άμεση ανταπόκριση", αναφέρει η κα Παπαδοπούλου Διονυσία, βοηθός Μηχανογράφησης της Multinutry Cosmetica.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά