ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η North Events είναι η μοναδική εταιρία marketing και επικοινωνίας που εξειδικεύεται κυρίως στις αγορές της Σκανδιναβίας για τους τομείς του τουρισμού, της γαστρονομίας και του πολιτισμού, με στόχο την προώθηση και την προβολή της Ελλάδας. Μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της εταιρίας αφορούν στην διοργάνωση της έκθεσης για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία, στην Στοκχόλμη καθώς και στην Πολωνία.

Η Qualisys Software ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση Συστήματος Πελατοκεντρικής Διαχείρισης CRM, με την λύση Sugar, για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του συνόλου των διαδικασιών marketing, πωλήσεων και υπηρεσιών. Στο εμπορικό τμήμα εγκαταστάθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης MyMANAGER.

Η Qualisys Software έχει αναπτύξει εξ' ολοκλήρου τις εφαρμογές MyMANAGER και είναι ο αντιπρόσωπος της SugarCRM στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά