ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H URSafe είναι ένα one stop shop για όλα τα αναγκαία προϊόντα ασφάλειας, υγιεινής και φροντίδας των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Για έγκυες, μωρά, παιδιά, έφηβους, ενήλικες και υπερήλικες η URSafe έχει τη λύση για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους.

Η Qualisys Software εγκατέστησε την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ, προκειμένου ο υπεύθυνος του καταστήματος να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές πωλήσεων και αγορών.

Στην εύχρηστη οθόνη POS (σε άμεση επικοινωνία με το εμπορικό κύκλωμα), δίνεται η δυνατότητα ταχείας πώλησης, αναζήτησης προϊόντος κατά την πώληση με περιγραφή, κωδικό είδους ή Barcode. Υποστηρίζονται πολλαπλοί τρόποι πληρωμής με εμφάνιση μερικού και ολικού συνόλου και αυτόματο υπολογισμό στα ρέστα του πελάτη. Με την ολοκλήρωση κάθε πώλησης, ενημερώνονται αυτόματα τα υπόλοιπα της αποθήκης. Εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός για την έκδοση και εκτύπωση αποδείξεων και τιμολογίων.

Η Qualisys Software συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων πληροφορικής. Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα (http://www.qualisys.gr) και στο τηλέφωνο 210 7647305.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής