ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα epipla, είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα, που στόχο έχει να βοηθήσει κυρίως τους επαγγελματίες να αναζητήσουν και να βρουν τα έπιπλα που τους ταιριάζουν με μερικά μόνο κλικ αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κουραστικές μετακινήσεις.

Ο υπεύθυνος του ηλεκτρονικού καταστήματος, επέλεξε για την μηχανογράφηση την συνδρομητική υπηρεσία του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ SaaS, με πρόσβαση στο internet. Συνδέθηκε barcode scanner για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση των κωδικών των προϊόντων. Με την ολοκλήρωση κάθε πώλησης ενημερώνονται αυτόματα τα υπόλοιπα της αποθήκης.

Παράλληλα μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας SMS2GREECE.COM, που επίσης έχει αναπτυχθεί από την Qualisys Software, οι πελάτες ενημερώνονται με προσωποποιημένα μηνύματα SMS για την κατάσταση της παραγγελίας τους ή για οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια, αντλώντας τα δεδομένα των πελατών από το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής