Το ηλεκτρονικό κατάστημα epipla, είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα, που στόχο έχει να βοηθήσει κυρίως τους επαγγελματίες να αναζητήσουν και να βρουν τα έπιπλα που τους ταιριάζουν με μερικά μόνο κλικ αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κουραστικές μετακινήσεις.

Ο υπεύθυνος του ηλεκτρονικού καταστήματος, επέλεξε για την μηχανογράφηση την συνδρομητική υπηρεσία του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ SaaS, με πρόσβαση στο internet. Συνδέθηκε barcode scanner για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση των κωδικών των προϊόντων. Με την ολοκλήρωση κάθε πώλησης ενημερώνονται αυτόματα τα υπόλοιπα της αποθήκης.

Παράλληλα μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας SMS2GREECE.COM, που επίσης έχει αναπτυχθεί από την Qualisys Software, οι πελάτες ενημερώνονται με προσωποποιημένα μηνύματα SMS για την κατάσταση της παραγγελίας τους ή για οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια, αντλώντας τα δεδομένα των πελατών από το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ.