ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Α ΣΤΥΑ), ιδρύθηκε το 1981 μετά από συνεχείς συζητήσεις, (από αρκετούς συναδέλφους που εργάζονταν κυρίως στην ΕΑΒ Α.Ε και Ο.Α). Έκτοτε παραμένει και λειτουργεί αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους του μέσα από την ενότητα όλων των μελών του, για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αποφοίτων της Σχολής.

Το MyMANAGER παρέχει στον Σύλλογο Αποφοίτων ΣΤΥΑ, ολοκληρωμένες λειτουργίες για την καταγραφή του μητρώου μελών, με πληθώρα στοιχείων όπως: συνδρομές, προγραμματισμό ραντεβού, ταμειακές κινήσεις με αναλυτικά και συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

?Εμπιστευτήκαμε την Qualisys Software, με το MyMANAGER που είναι λογισμικό που καλύπτει πλήρως την μηχανογραφική υποστήριξη του συλλόγου μας. Είναι σύγχρονο, απλό στη χρήση και η εταιρία είναι πάντα άμεσα δίπλα μας για να λύσει ότι εμπόδιο ή απορία προκύψει με Online υποστήριξη. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το After sales support. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα?, είπε ο κ. Κων/νος Τσιγγάρης Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά