ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Αφοί Τασιόπουλοι Ο.Ε, με διακριτικό τίτλο "Pixelbrothers", είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2006, στο χώρο των φωτοαντιγράφων - φωτοτυπιών και των ψηφιακών εκτυπώσεων. Χρησιμοποιώντας εκτυπωτικά συστήματα επώνυμων οίκων, προσφέρουν εκτυπωτικές λύσεις (έντυπα - αφίσες), καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ανάγκης της αγοράς, για προσωποποιημένη οπτική επικοινωνία. Για την υποστήριξη των μηχανογραφικών της αναγκών επέλεξε την συνδρομητική λύση MyMANAGER CLOUD.

?Την τελευταία τριετία έχουμε εμπιστευθεί την Qualisys Software, με το λογισμικό MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD, για την υποστήριξη της μηχανοργάνωσης μας. Μέσα από το εύχρηστο και πολύπλευρο περιβάλλον του λογισμικού και την σύγχρονη αντίληψη της Qualisys για την υποστήριξη του χρήστη, αισθανόμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την επιλογή μας, η οποία μεταφράζεται σε κέρδος χρόνου και χρήματος, και συνεχίζουμε την συνεργασία μας. Για εμάς στην "Pixelbrothers", η Qualisys αποτελεί πραγματικά... "λύσις"!!, είπε ο κ. Τασιόπουλος Πέτρος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά