ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου, η μεγαλύτερη εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε και οργανώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) εμπιστεύθηκε την Qualisys Software για την μηχανογραφική κάλυψη στην Μεγάλη Γιορτή Εκποίηση-Παζάρι Βιβλίου 2013, με δεδομένη την αξιοπιστία του συστήματος Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER Retail, την ταχύτητα πώλησης των βιβλίων στα ταμεία, την άμεση υποστήριξη και την συνέπεια του χρονοδιαγράμματος που παρείχε η Qualisys Software κατά την συνεργασία της με τον Ε.Σ.Ε.Β.Ε στο Παζάρι Βιβλίου 2012.

Εγκαταστάθηκε το ολοκληρωμένο σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER Retail με 9 θέσεις εργασίας, barcode scanner και ταμειακές μηχανές για γρήγορη πώληση και έκδοση αποδείξεων και κεντρικό φορολογικό μηχανισμό ΕΑΦΔΣΣ για την έκδοση τιμολογίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής