ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Στο βιβλιοπωλείο Bookaro, εγκαταστάθηκε το ολοκληρωμένο σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER RETAIL με 2 θέσεις εργασίας, barcode scanner, ταμειακή μηχανή και φορολογικό μηχανισμό για την έκδοση τιμολογίων.

Ταχεία πώληση, αναμονή - ακύρωση προϊόντος ή και ολόκληρης της συναλλαγής, αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης ειδών, εμφάνιση μερικού και ολικού συνόλου και αυτόματο υπολογισμό στα ρέστα του πελάτη, καθιστούν το MyMANAGER RETAIL, το απαραίτητο εργαλείο για τις καθημερινές ανάγκες του βιβλιοπωλείου.

?Επέλεξα την λύση MyMANAGER RETAIL της Qualisys Software, διασφαλίζοντας τα επιχειρηματικά μου οφέλη, καθώς ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών με αξιοπιστία, με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της εταιρείας στον κλάδο της πληροφορικής και της άμεσης εξυπηρέτησης με ήθος και σεβασμό στις εκάστοτε ανάγκες μου?, είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου κ. Τσιαγκίδης Κώστας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά