Τα Plié Dancestores, αποτελούν τη μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά των ειδών χορού, με 2 καταστήματα στην Αθήνα και πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.plie.gr) και των συνεργατών τους.

Η Qualisys Software ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του λογισμικού MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD, σε αντικατάσταση άλλου προϊόντος εμπορικής διαχείρισης, προκειμένου τα καταστήματα να διαχειρίζονται ταυτόχρονα όλες τις εμπορικές συναλλαγές πωλήσεων χονδρικής, λιανικής και eshop, αγορές εσωτερικού-εξωτερικού και αποθήκης ειδών, διαχείρισης πελατών - προμηθευτών και εσόδων - εξόδων. Για την έκδοση όλων των παραστατικών εγκαταστάθηκε φορολογικός μηχανισμός στο κάθε κατάστημα.

"Με το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD, μειώσαμε το κόστος της αρχικής επένδυσης του εξοπλισμού. Αισθανόμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την επιλογή μας και συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την Qualisys Software με φιλικότητα και ήθος", αναφέρει η κα Φιλήντα Αγγελική, υπεύθυνη των καταστημάτων «Plié Dancestores».