Η εταιρεία «Κίνηση» Ποτά & Τρόφιμα, δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και στην προώθηση ελληνικών προϊόντων εστίασης δικής της αντιπροσωπείας (Πειρίθοον Τσίπουρο Τυρνάβου) και αποκλειστικής διάθεσης (Ούζο Γιαννατσή, Οίνοι Βασδαβάνου, κ.α). Συμβάλει στην ανάδειξη «καλών» Ελληνικών προϊόντων, και επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο σε νέους συνεργάτες όσο και σε νέα προϊόντα.

Με το λογισμικό MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στην «Κίνηση», διαχειρίζονται όλες τις εμπορικές συναλλαγές αγορών - πωλήσεων σύμφωνα με την Φορολογική Νομοθεσία. Παρέχει ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου κινήσεων αποθήκης με πολλαπλά φίλτρα επιλογών, για άμεση πρόσβαση στα παραστατικά, ενώ παράλληλα διαθέτει εύχρηστο και γρήγορο περιβάλλον τιμολόγησης.

"To MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ έχει εύχρηστο και πολυχρηστικό περιβάλλον που απεικονίζει την σύγχρονη αντίληψη της Qualisys. Αισθανόμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την επιλογή μας και συνεχίζουμε την συνεργασία μας με φιλικότητα και ήθος", αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου Στέφανος, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κίνηση».