ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

To Bookfest, θα επισκεφθεί σταδιακά όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, με τα παζάρια βιβλίου που διοργανώνει. Σκοπός του Bookfest, είναι η προσφορά 150.0000 βιβλίων από 100 εκδότες σε κοινό όλων των ηλικιών και κατηγοριών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Ο κ. Μπαζίνας Νίκος, προκειμένου να καλύπτει μηχανογραφικά τα Παζάρια Βιβλίου που διοργανώνει, επέλεξε το σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER RETAIL στο CLOUD, της Qualisys Software. Η λύση στο CLOUD, προσφέρει ευελιξία στη διοίκηση, καθώς σε πραγματικό χρόνο, με σύνδεση στο Internet, διαχειρίζονται τα δεδομένα χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε κάθε παζάρι.

Μέσα από το Web portal του Bookfest, σε διασύνδεση με το εμπορικό κύκλωμα του MyMANAGER, ο κάθε προμηθευτής έχει πλήρη οικονομική εικόνα και δυνατότητα να ενημερώνει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων του, ενώ με αυτόματο υπολογισμό, δρομολογεί την επόμενη παραγγελία του για να υπάρχει πάντα απόθεμα βιβλίων σε κάθε παζάρι.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά