Την συνδρομητική υπηρεσία MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ SaaS της Qualisys Software, επέλεξε και η εταιρεία παροχής διαφημιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών FOCUS ON Apps Group. Διαχειρίζεται αξιόπιστα όλο τον όγκο των καθημερινών αναγκών της FOCUS ON, με πλήρη στοιχεία πωλήσεων, αγορών, διαχείρισης πελατών-προμηθευτών, καταγραφής εσόδων ? εξόδων.

Με απλές κινήσεις, ο υπεύθυνος διαχείρισης του MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ, παίρνει συγκεντρωτικές και αναλυτικές αναφορές ανά είδος υπηρεσίας ή κατηγορία και καθημερινές ενημερώσεις σε μορφή υπενθύμισης για τις εκκρεμότητες της εταιρείας. Τα αναλυτικά στατιστικά των πωλήσεων, βοηθούν ώστε να λαμβάνονται σωστές αποφάσεις και να δημιουργούν τις κατάλληλες προσφορές. Η Qualisys Software, εγκατέστησε και φορολογικό μηχανισμό Α για την έκδοση παραστατικών από το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ.