ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η SafetyTech Hellas δραστηριοποιείται στην εμπορία συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής. Σε συνεργασία με υψηλής ποιότητας εργοστάσια και διαθέτοντας έμπειρους μελετητές, παρέχει τεχνογνωσία σε συνδυασμό με άμεση και πλήρη υποστήριξη των συστημάτων που διαθέτει.

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως πρόσωπο-κεντρική καθότι έχει άμεση και προσωπική επαφή με το πελατολόγιό της, και αυτό την καθιστά μαζί με την εμπειρία που διαθέτει, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας, με συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων.

“Επιλέξαμε το MyMANAGER, γιατί μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες, όπως: ηλεκτρονική τιμολόγηση και αυτόματη αρχειοθέτηση των παραστατικών, αυτόματα backup και updates και φυσικά την λειτουργία στο CLOUD για άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα και εκτός γραφείου. Βρήκαμε τον κατάλληλο συνεργάτη, την Qualisys Software”, αναφέρει ο κ. Δημητριάδης Δημήτρης, ιδιοκτήτης της SafetyTech Hellas.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής