ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η ONENET, εταιρεία πληροφορικής που ασχολείται με την ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών υλικού και λογισμικού και εδρεύει στα Χανιά, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του λογισμικού MyMANAGER CLUB και του εξοπλισμού, στο BELIVE FAMILY SPORTS CLUB, σε συνεργασία με την Qualisys Software.

Το BELIVE, είναι αθλητικός χώρος έκτασης 2000τ.μ στα Χανιά, με αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και την οικογένεια: γήπεδα τένις, squash, παιδότοπους, γυμναστήριο, κ.α. Η ανάγκη για την διαχείριση των μελών και των συνδρομών με πλήρη παρακολούθηση των οικονομικών συναλλαγών, ήταν επιτακτική.

Το λογισμικό MyMANAGER CLUB της Qualisys Software, εγκαταστάθηκε σε θέσεις εργασίας στη reception, οι οποίες αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν στοιχεία διαμέσου του συστήματος. Καταχωρούν τις νέες εγγραφές με τα δημογραφικά στοιχεία του μέλους και την αντίστοιχη συνδρομή. Για τον έλεγχο πρόσβασης των μελών, την καταγραφή προσέλευσης τους και τον έλεγχο πληρότητας των αθλητικών χώρων, εγκαταστάθηκαν τουρνικέ με αναγνώστες κάρτας, σε on line διασύνδεση με το MyMANAGER CLUB.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής