ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Coffee and More, δραστηριοποιείται στον χώρο του Χονδρικού Εμπορίου Καφέ και συναφών Ειδών. Η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες των προϊόντων Καφέ & Ροφημάτων και η Υπηρεσία της άμεσης κάλυψης των αναγκών του επαγγελματία καφεστίασης, συνθέτουν την επιτυχία της επιχείρησης.

Το MyMANAGER, καλύπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές της Coffee and More, την καταγραφή και έκδοση όλων των παραστατικών κα την διαχείριση της αποθήκης. Με την επιλογή της λύσης στο CLOUD ο υπεύθυνος μπορεί να διαχειρίζεται τα δεδομένα από οποιοδήποτε σημείο, με χρήση του internet.

“Οι πελάτες μας απαιτούν άμεση & ποιοτική εξυπηρέτηση. Το MyMANAGER στο CLOUD, μας προσφέρει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους. Είναι εύκολο στη χρήση του, γρήγορο & αποτελεσματικό στις αναφορές του, προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μας (& όχι εμείς στις δικές του!). Η συνεργασία μας με την Qualisys Software, μας έδωσε από την πρώτη στιγμή να καταλάβουμε ότι βρήκαμε τον κατάλληλο συνεργάτη, που θα προσέφερε σε μας τώρα πια, την άμεση & ποιοτική εξυπηρέτηση, που κάθε πελάτης θα ήθελε“, αναφέρει η κ. Τσιριμώκου Χαρά, ιδιοκτήτρια της Coffee and More.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής