ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 06 Μαΐου 2022. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Η Qualisys Software, υποστηρίζει και καλύπτει μηχανογραφικά το σύνολο των εργασιών, με την ολοκληρωμένη εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και εντατικής λιανικής MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ και υπηρεσίες ολοκληρωμένης υποστήριξης. Το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ λειτουργεί σε πολλαπλές θέσεις εργασίας, με barcode scanner και ταμειακές μηχανές σε 4 ταμεία για ταχεία έκδοση αποδείξεων. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει όλες τις εργασίες backoffice για έκδοση τιμολογίων και πιστωτικών, online ενημέρωση εκδοτών για αποθέματα και ημερήσια/ωριαία στατιστική πληροφόρηση πωλήσεων. Τα παραστατικά που εκδίδονται διαβιβάζονται αυτόματα στο myDATA της ΑΑΔΕ.

MyMANAGER RETAIL

 

Η Qualisys Software είναι υποστηρικτής στο 25ο Παζάρι Βιβλίου 2022, του Σύνδεσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής