ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η διαβίβαση των δεδομένων στο myDATA από το πρόγραμμα MyMANAGER, γίνεται εύκολα και απλά με την ενεργοποίηση του κατάλληλου service στον υπολογιστή, και την καταχώρηση των κωδικών σύνδεσης που λάβατε κατά την εγγραφή σας στο μητρώο myDATA REST API. Το MyMANAGER διαβιβάζει δεδομένα στο myDATA άμεσα χωρίς την χρήση τρίτου παρόχου.

Για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία on-line διαβίβασης δεδομένων myDATA, πρέπει να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες παραμετροποιήσεις σε σχέση με τα λογιστικά δεδομένα που παράγονται. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να οριστεί ο τρόπος λειτουργίας και η συμπεριφορά των παρακάτω ενοτήτων:

  • Παραστατικά
  • Κατηγορίες Εσόδων / Εξόδων
  • Κατηγορίες ΦΠΑ
  • Τρόποι Πληρωμής / Διακίνησης
  • Αιτίες Απαλλαγής ΦΠΑ
  • Έξοδα / Φόροι

Για κάθε τύπο παραστατικού (που χρήζει διαβίβασης), θα πρέπει να καθοριστούν τα αντίστοιχα στοιχεία χαρακτηρισμού που θα διαβιβάζονται στο myDATA, όπως το είδος παραστατικού, η κατηγορία εσόδου, οι παρακρατούμενοι φόροι, κλπ.

Όταν εκδίδετε τέτοια παραστατικά, εφόσον έχουν ορισθεί προς άμεση διαβίβαση στο myDATA αμέσως αποστέλλονται και λαμβάνεται ως απάντηση ο Μ.ΑΡ.Κ και το QRCode προκειμένου να εκτυπωθούν στο παραστατικό. Σε διαφορετική περίπτωση τοποθετούνται αυτόματα σε κατάσταση αναμονής διαβίβασης. Στην συνέχεια το service διαβίβασης στο myDATA επικοινωνεί με την ΑΑΔΕ και αποστέλλει τα δεδομένα.

MyMANAGER-Διαβίβαση myDATA

Στο MyMANAGER στη στήλη «Διαβίβαση myDATA» εμφανίζεται το αποστέλεσμα της διαβίβασης του παραστατικού στο myDATA:

  • Έχουν αποσταλεί επιτυχώς τα δεδομένα του παραστατικού στο myDATA και έχει ληφθεί ο Μ.ΑΡ.Κ.(«Μοναδικός Αριθμός Καταχώρησης») και το QRCode που χορηγείται από την ΑΑΔΕ.
  • Εκκρεμεί η αποστολή των δεδομένων, είτε έχουν αποσταλεί ανεπιτυχώς τα δεδομένα του παραστατικού στο myDATA και εμφανίζεται το μήνυμα λάθους που επέστρεψε η ΑΑΔΕ.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης παραστατικού το σύστημα διαβιβάζει το ακυρωτικό στο myDATA λαμβάνοντας νέο Μ.ΑΡ.Κ. ακυρωτικού.

 

Για λειτουργία πολλαπλών εταιρειών ή και υποκαταστημάτων, το MyMANAGER δίνει την επιλογή ενός ή περισσοτέρων προφίλ σύνδεσης εταιρείας, ώστε να διαβιβάζονται τα δεδομένα κάθε εταιρείας με διαφορετικούς κωδικούς ταυτοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής