ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η EMW electric motor way, η οποία εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter και διάφορα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων και η Deals Shop, φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα eshop, πώλησης ειδών τεχνολογίας, αθλητισμού και auto-moto, επέλεξαν για την μηχανογράφηση τους την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD.

Στην EMW το MyMANAGER διαχειρίζεται όλες τις εμπορικές συναλλαγές αγορών-πωλήσεων, υποστηρίζει την έκδοση και την αυτόματη αποστολή με Email του φορολογικού παραστατικού στον πελάτη, σε μορφή PDF. Στην Deals Shop, το MyMANAGER παρέχει τον έλεγχο της αποθήκης ειδών, επιπλέον εισαγάγει (import) το αρχείο παραγγελιών από το eShop, για να εμφανίζονται στην εφαρμογή αυτόματα οι σε αναμονή παραγγελίες, προς έκδοση των αντίστοιχων παραστατικών από τον υπεύθυνο. Για τις δύο εταιρείες, η εφαρμογή εξαγάγει (export) τις απαραίτητες αναφορές για το λογιστήριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά