ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Βασικός στόχος του συλλόγου «"Η ΛΑΜΨΗ"- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδας», είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Η Qualisys Software στηρίζει έμπρακτα το έργο της «ΛΑΜΨΗ», διαθέτοντας το λογισμικό MyMANAGER CHEQUES, για την πληρέστερη διαχείριση του ταμείου του συλλόγου, την καταχώρηση μελών και ευεργετών, και την έκδοση κατάλληλων παραστατικών. Ο κος Παντελής Πολυχρονίδης, ταμίας του συλλόγου, αναφέρει: «Έψαχνα να βρω ένα πρόγραμμα να κάνω την δουλειά μου γρήγορα και απλά, αλλά κυρίως με ακρίβεια. Από την ημέρα που εγκαταστήσαμε το MyMANAGER, το ταμείο μας στο τέλος κάθε μήνα κλείνει με ακρίβεια ακόμη και στα δεκαδικά».
Παράλληλα, για την εύρυθμη λειτουργία του λογισμικού και τον ομαλό χειρισμό του από τους συνεργάτες του συλλόγου, τα στελέχη και το προσωπικό της Qualisys Software βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου παρέχοντας τις υπηρεσίες υποστήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά