ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΘΕΚΑΜΕΤ με έδρα τον Βόλο, πρωτοπορεί στην φθηνή και οικολογική θέρμανση παρουσιάζοντας σόμπες, λέβητες και καυστήρες στερεού καυσίμου στην Ελληνική αγορά.

Η Επανάσταση της Πληροφορικής άλλαξε σημαντικά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, επιφέροντας μια σειρά αλλαγών, που επηρεάζουν και τις λειτουργίες στον εργασιακό μας χώρο. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό όπλο στα χέρια των επιχειρήσεων που θέλουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός νέου περιβάλλοντος που χαρακτηρίζεται από συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, εντατικοποίηση του ανταγωνισμού.

Το κατάστημα χονδρικού-λιανικού εμπορίου προϊόντων περιποίησης χεριών και ποδιών ''Le Sat'', και η εταιρεία χονδρικού εμπορίου ζωοτροφών ''Σπυριδούλα Μικέ'', επέλεξαν για την διαχείριση των οικονομικών τους συναλλαγών, τον έλεγχο αποθήκης και την έκδοση τιμολογίων, το λογισμικό MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ.

Η ανάγκη των επιχειρήσεων για ένα αυτοματοποιημένο μηχανογραφικό σύστημα εμπορικής διαχείρισης που να μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον των επιχειρήσεων, είναι επιτακτική. Η δυνατότητα υιοθέτησης των σύγχρονων τεχνολογιών με το μικρότερο δυνατό κόστος, αποτελεί επίσης σημαντική προϋπόθεση για την μικρομεσαία επιχείρηση.

Με την εξέλιξη της σημερινής τεχνολογίας και την χρήση του Internet, μπορούμε με την απομακρυσμένη σύνδεση, να βλέπουμε την οθόνη του υπολογιστή που μας έχει "καλέσει", να χειριζόμαστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά