ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου, η μεγαλύτερη εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε και οργανώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2013.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα eShop, άλλοτε αποσκοπεί στην επέκταση μιας υφιστάμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας και άλλοτε στην εδραίωση μιας νέας, ενώ αρκετές φορές αποτελεί το κυριότερο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας. Επιτρέπει όχι μόνο τη διεύρυνση της πελατείας, αλλά και την υπέρβαση των περιορισμών στα ωράρια λειτουργίας, αφού οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τα αγαθά όλο το 24ώρο, από την άνεση του σπιτιού τους.

Σωματεία: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου Σ.ΕΚ.Β & Ε.Σ.Ε.Β.Ε.
Οργάνωση: Παζάρι & Εκποίηση Βιβλίου Κλαυθμώνος.
Περίοδος: 20 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου 2012.
Ανάγκη: Αύξηση των διαθέσιμων ταμείων, ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών.
Λύση: MyMANAGER Retail : 8 θέσεις εργασίας, σύνδεση με barcode scanners, ταμειακές μηχανές, με υπόλοιπα αποθήκης ανά τίτλο βιβλίου και εκδότη.
Υλοποίηση: Qualisys Software
Κάλυψη Αναγκών: 60.000 αποδείξεις, 1.000.000 εγγραφές σε 20 ημέρες.

Η εταιρεία AGEMA (Ancient Greek Beauty Secrets) παράγει και παρέχει μοναδικά ενεργειακά προϊόντα ομορφιάς και υπηρεσίες, που επιδρούν θετικά στο κάθε άτομο ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Η αυξανόμενη χρήση των νέων τεχνολογιών ανοικτού κώδικα, των mobile συσκευών, του CLOUD και του μοντέλου διάθεσης Software as a Service SaaS, αναδιαμορφώνουν το μεγαλύτερο ίσως μηχανογραφικό σύστημα των τελευταίων δεκαετιών κάθε επιχείρησης, το ERP.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά