ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Βασικός στόχος του συλλόγου «"Η ΛΑΜΨΗ"- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδας», είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Το κατάστημα Daf Electronics (Δαφνομήλης Νικόλαος Χ.), εμπορεύεται ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά είδη και παρέχει υπηρεσίες εγκαταστάσεων και επισκευών. Το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ εγκαταστάθηκε στο ταμείο, σε αντικατάσταση παλαιού εμπορικού προγράμματος.

Πελάτης: Κέντρα Ανάπτυξης Παιδιού iKID.
Ανάγκη: 3 Κέντρα Ανάπτυξης Παιδιού. ενιαία πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης και συστήματος διαχείρισης εγγράφων.
Λύση: MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ SaaS και KnowledgeTree στο Cloud Windows Azure της Microsoft.
Υλοποίηση: Qualisys Software
Επιχειρηματικά Οφέλη: Μηδενισμός κόστους συντήρησης των severs, ασφαλής  πρόσβαση στα δεδομένα από οπουδήποτε.

Στο βιβλιοπωλείο Bookaro, εγκαταστάθηκε το ολοκληρωμένο σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER RETAIL με 2 θέσεις εργασίας, barcode scanner, ταμειακή μηχανή και φορολογικό μηχανισμό για την έκδοση τιμολογίων.

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου, η μεγαλύτερη εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε και οργανώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2013.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά