ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η P-J, αποτελεί την συνέχεια της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΡΓΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΕ και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης σε κατοικίες, κτίρια, ξενοδοχεία, εμπορικές αλυσίδες καταστημάτων.

To Bookfest, θα επισκεφθεί σταδιακά όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, με τα παζάρια βιβλίου που διοργανώνει. Σκοπός του Bookfest, είναι η προσφορά 150.0000 βιβλίων από 100 εκδότες σε κοινό όλων των ηλικιών και κατηγοριών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Την συνδρομητική υπηρεσία MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ SaaS της Qualisys Software, επέλεξε και η εταιρεία παροχής διαφημιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών FOCUS ON Apps Group. Διαχειρίζεται αξιόπιστα όλο τον όγκο των καθημερινών αναγκών της FOCUS ON, με πλήρη στοιχεία πωλήσεων, αγορών, διαχείρισης πελατών-προμηθευτών, καταγραφής εσόδων ? εξόδων.

Με τον όρο Software as a Service [SaaS], εννοούμε ένα συνδρομητικό μοντέλο διάθεσης όπου το λογισμικό και τα δεδομένα που αυτό παράγει και διαχειρίζεται, φιλοξενούνται κεντρικά στο CLOUD, από την εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία.

Λέγοντας συνεργασία, εννοούμε την εργασία με άλλους για κάποιο κοινό σκοπό. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στην τεχνολογία, έχουν συγκεκριμένο δίκτυο στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών με πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες και ανταγωνιστές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά