ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λέγοντας συνεργασία, εννοούμε την εργασία με άλλους για κάποιο κοινό σκοπό. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στην τεχνολογία, έχουν συγκεκριμένο δίκτυο στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών με πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες και ανταγωνιστές.

Βασικός στόχος του συλλόγου «"Η ΛΑΜΨΗ"- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδας», είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Στο βιβλιοπωλείο Bookaro, εγκαταστάθηκε το ολοκληρωμένο σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης MyMANAGER RETAIL με 2 θέσεις εργασίας, barcode scanner, ταμειακή μηχανή και φορολογικό μηχανισμό για την έκδοση τιμολογίων.

Το κατάστημα Daf Electronics (Δαφνομήλης Νικόλαος Χ.), εμπορεύεται ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά είδη και παρέχει υπηρεσίες εγκαταστάσεων και επισκευών. Το MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ εγκαταστάθηκε στο ταμείο, σε αντικατάσταση παλαιού εμπορικού προγράμματος.

Πελάτης: Κέντρα Ανάπτυξης Παιδιού iKID.
Ανάγκη: 3 Κέντρα Ανάπτυξης Παιδιού. ενιαία πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης και συστήματος διαχείρισης εγγράφων.
Λύση: MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ SaaS και KnowledgeTree στο Cloud Windows Azure της Microsoft.
Υλοποίηση: Qualisys Software
Επιχειρηματικά Οφέλη: Μηδενισμός κόστους συντήρησης των severs, ασφαλής  πρόσβαση στα δεδομένα από οπουδήποτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά