ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H εταιρία PROMO-TRADE ασχολείται με την εισαγωγή ? αντιπροσωπία - διανομή περιφερειακών Υ/Η, Consumer Electronics, 3D printing & αξεσουάρ για smartphone/tablet. Παράλληλα προσφέρει προωθητικές λύσεις (promotional items), με εκτυπώσεις λογοτύπων και customized προτάσεις μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων στην καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας.

Η Αφοί Τασιόπουλοι Ο.Ε, με διακριτικό τίτλο "Pixelbrothers", είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2006, στο χώρο των φωτοαντιγράφων - φωτοτυπιών και των ψηφιακών εκτυπώσεων. Χρησιμοποιώντας εκτυπωτικά συστήματα επώνυμων οίκων, προσφέρουν εκτυπωτικές λύσεις (έντυπα - αφίσες), καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ανάγκης της αγοράς, για προσωποποιημένη οπτική επικοινωνία. Για την υποστήριξη των μηχανογραφικών της αναγκών επέλεξε την συνδρομητική λύση MyMANAGER CLOUD.

Η North Events είναι η μοναδική εταιρία marketing και επικοινωνίας που εξειδικεύεται κυρίως στις αγορές της Σκανδιναβίας για τους τομείς του τουρισμού, της γαστρονομίας και του πολιτισμού, με στόχο την προώθηση και την προβολή της Ελλάδας. Μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της εταιρίας αφορούν στην διοργάνωση της έκθεσης για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία, στην Στοκχόλμη καθώς και στην Πολωνία.

H URSafe είναι ένα one stop shop για όλα τα αναγκαία προϊόντα ασφάλειας, υγιεινής και φροντίδας των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Για έγκυες, μωρά, παιδιά, έφηβους, ενήλικες και υπερήλικες η URSafe έχει τη λύση για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους.

Η Qualisys Software εγκατέστησε την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ, προκειμένου ο υπεύθυνος του καταστήματος να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές πωλήσεων και αγορών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα epipla, είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα, που στόχο έχει να βοηθήσει κυρίως τους επαγγελματίες να αναζητήσουν και να βρουν τα έπιπλα που τους ταιριάζουν με μερικά μόνο κλικ αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κουραστικές μετακινήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά