ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η North Events είναι η μοναδική εταιρία marketing και επικοινωνίας που εξειδικεύεται κυρίως στις αγορές της Σκανδιναβίας για τους τομείς του τουρισμού, της γαστρονομίας και του πολιτισμού, με στόχο την προώθηση και την προβολή της Ελλάδας. Μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της εταιρίας αφορούν στην διοργάνωση της έκθεσης για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία, στην Στοκχόλμη καθώς και στην Πολωνία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα epipla, είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα, που στόχο έχει να βοηθήσει κυρίως τους επαγγελματίες να αναζητήσουν και να βρουν τα έπιπλα που τους ταιριάζουν με μερικά μόνο κλικ αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κουραστικές μετακινήσεις.

To Bookfest, θα επισκεφθεί σταδιακά όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, με τα παζάρια βιβλίου που διοργανώνει. Σκοπός του Bookfest, είναι η προσφορά 150.0000 βιβλίων από 100 εκδότες σε κοινό όλων των ηλικιών και κατηγοριών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Η P-J, αποτελεί την συνέχεια της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΡΓΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΕ και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης σε κατοικίες, κτίρια, ξενοδοχεία, εμπορικές αλυσίδες καταστημάτων.

Με τον όρο Software as a Service [SaaS], εννοούμε ένα συνδρομητικό μοντέλο διάθεσης όπου το λογισμικό και τα δεδομένα που αυτό παράγει και διαχειρίζεται, φιλοξενούνται κεντρικά στο CLOUD, από την εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά