ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H Multinutry Cosmetica, με έδρα στην Αργυρούπολη και υποκαταστήματα στην Αττική, έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραγωγή και προετοιμασία καλλυντικών προϊόντων, όπως επίσης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο τους. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα καλλυντικά εξάγονται στο εξωτερικό και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα Lucy Pink.

Κατάστημα ηλεκτρονικών & ηλεκτρικών ειδών: TechStores
Υλοποίηση: QUALISYS SOFTWARE
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017
Η ανάγκη: Οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στην αναζήτηση ολοκληρωμένης λύσης εμπορικής διαχείρισης, ήταν η προσδοκία για την αποτελεσματική διαχείριση των συναλλαγών του ταμείου, την παρακολούθηση της αποθήκης και των προμηθειών, την διασύνδεση και ενοποίηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα, την βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών..

Έργο: STADIUM Health & Fitness Center
Ιδιοκτήτης: Πουλής Παναγιώτης
Λύση: MyMANAGER CLUB
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2007. Επετειακή εγκατάσταση 10 ετών

Το πρόβλημα

Το γυμναστήριο STADIUM χρησιμοποιούσε το λογισμικό Business Gym (BG) για περίπου 5 χρόνια. Σταμάτησαν να λαμβάνουν υποστήριξη από την εταιρεία, δεν υπήρχαν πλέον αναβαθμίσεις της εφαρμογής. Ήταν άμεση η ανάγκη για αντικατάσταση του BG, από ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης συνδρομών και συμβολαίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή του νέου λογισμικού, ήταν η ολοκληρωμένη προσέγγιση των απαιτήσεων ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, η δυνατότητα μετάπτωσης των υφιστάμενων δεδομένων, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών υποστήριξης της κατασκευάστριας εταιρείας του λογισμικού, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις της επιχείρησης.

Εξειδικευμένα εργαστήρια: THEFIXERS
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017

Το ζητούμενο: Με την έναρξη του πρώτου εξειδικευμένου εργαστηρίου THEFIXERS, ανάγκη που υπήρχε εξ? αρχής ήταν, η εγκατάσταση μίας ολοκληρωμένης εμπορικής διαχείρισης που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες της επιχείρησης . Τα κριτήρια για την επιλογή της εφαρμογής ήταν: η λειτουργία στο CLOUD, οι δυνατότητες παραμετροποίησης, το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, η δυνατότητα διαχείρισης υποκαταστημάτων (για μελλοντική χρήση) και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας ανάπτυξης του λογισμικού.

H INDEPENDENT CORPORATIONS A.E. ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό το διεθνές διαμεσολαβητικό εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών στο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2015 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιταλικών καλλυντικών Aquolina και Pink Sugar στην Ελλάδα.

H INDEPENDENT CORPORATIONS A.E., αναζητούσε ένα σύστημα μηχανογράφησης που θα κάλυπτε την διαχείριση αποθεμάτων για τα προϊόντα που εισάγουν σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους, την ταχεία έκδοση φορολογικών παραστατικών στην λιανική και την παρακολούθηση των πωλητών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά