ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα Plié Dancestores, αποτελούν τη μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά των ειδών χορού, με 2 καταστήματα στην Αθήνα και πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.plie.gr) και των συνεργατών τους.

Η εταιρεία «Κίνηση» Ποτά & Τρόφιμα, δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και στην προώθηση ελληνικών προϊόντων εστίασης δικής της αντιπροσωπείας (Πειρίθοον Τσίπουρο Τυρνάβου) και αποκλειστικής διάθεσης (Ούζο Γιαννατσή, Οίνοι Βασδαβάνου, κ.α). Συμβάλει στην ανάδειξη «καλών» Ελληνικών προϊόντων, και επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο σε νέους συνεργάτες όσο και σε νέα προϊόντα.

Τέλος στα "ψεύτικα" email, με την υπηρεσία Email Verifier. Μία επιτυχής καμπάνια email, εξαρτάται από την εγκυρότητα της λίστας των διευθύνσεων email.

Με την υπηρεσία Email Verifier, μπορείτε να επιβεβαιώνετε ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις διευθύνσεις των email που καταχωρούνται στο λογισμικό σας (π.χ CRM, ERP, Call Center, eShop) ώστε να μην χαρακτηρίζονται Spam σε καμπάνιες marketing, χαλώντας την φήμη της επιχείρησης.

1. Επιβεβαιώνει την σύνταξη της διεύθυνσης email.

2. Επιβεβαιώνει το όνομα της διεύθυνσης email α) αν υπάρχει και β) αν δέχεται αλληλογραφία.

3. Επιβεβαιώνει ότι το mailbox του χρήστη υπάρχει και μπορεί να δεχθεί email.

Η EMW electric motor way, η οποία εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter και διάφορα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων και η Deals Shop, φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα eshop, πώλησης ειδών τεχνολογίας, αθλητισμού και auto-moto, επέλεξαν για την μηχανογράφηση τους την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Α ΣΤΥΑ), ιδρύθηκε το 1981 μετά από συνεχείς συζητήσεις, (από αρκετούς συναδέλφους που εργάζονταν κυρίως στην ΕΑΒ Α.Ε και Ο.Α). Έκτοτε παραμένει και λειτουργεί αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους του μέσα από την ενότητα όλων των μελών του, για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αποφοίτων της Σχολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά