ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Α ΣΤΥΑ), ιδρύθηκε το 1981 μετά από συνεχείς συζητήσεις, (από αρκετούς συναδέλφους που εργάζονταν κυρίως στην ΕΑΒ Α.Ε και Ο.Α). Έκτοτε παραμένει και λειτουργεί αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους του μέσα από την ενότητα όλων των μελών του, για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αποφοίτων της Σχολής.

H Multinutry Cosmetica, με έδρα στην Αργυρούπολη και υποκαταστήματα στην Αττική, έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραγωγή και προετοιμασία καλλυντικών προϊόντων, όπως επίσης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο τους. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα καλλυντικά εξάγονται στο εξωτερικό και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα Lucy Pink.

Εξειδικευμένα εργαστήρια: THEFIXERS
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017

Το ζητούμενο: Με την έναρξη του πρώτου εξειδικευμένου εργαστηρίου THEFIXERS, ανάγκη που υπήρχε εξ? αρχής ήταν, η εγκατάσταση μίας ολοκληρωμένης εμπορικής διαχείρισης που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες της επιχείρησης . Τα κριτήρια για την επιλογή της εφαρμογής ήταν: η λειτουργία στο CLOUD, οι δυνατότητες παραμετροποίησης, το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, η δυνατότητα διαχείρισης υποκαταστημάτων (για μελλοντική χρήση) και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας ανάπτυξης του λογισμικού.

Κατάστημα ηλεκτρονικών & ηλεκτρικών ειδών: TechStores
Υλοποίηση: QUALISYS SOFTWARE
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017
Η ανάγκη: Οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στην αναζήτηση ολοκληρωμένης λύσης εμπορικής διαχείρισης, ήταν η προσδοκία για την αποτελεσματική διαχείριση των συναλλαγών του ταμείου, την παρακολούθηση της αποθήκης και των προμηθειών, την διασύνδεση και ενοποίηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα, την βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών..

Έργο: STADIUM Health & Fitness Center
Ιδιοκτήτης: Πουλής Παναγιώτης
Λύση: MyMANAGER CLUB
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2007. Επετειακή εγκατάσταση 10 ετών

Το πρόβλημα

Το γυμναστήριο STADIUM χρησιμοποιούσε το λογισμικό Business Gym (BG) για περίπου 5 χρόνια. Σταμάτησαν να λαμβάνουν υποστήριξη από την εταιρεία, δεν υπήρχαν πλέον αναβαθμίσεις της εφαρμογής. Ήταν άμεση η ανάγκη για αντικατάσταση του BG, από ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης συνδρομών και συμβολαίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή του νέου λογισμικού, ήταν η ολοκληρωμένη προσέγγιση των απαιτήσεων ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, η δυνατότητα μετάπτωσης των υφιστάμενων δεδομένων, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών υποστήριξης της κατασκευάστριας εταιρείας του λογισμικού, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις της επιχείρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά