ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Έργο: STADIUM Health & Fitness Center
Ιδιοκτήτης: Πουλής Παναγιώτης
Λύση: MyMANAGER CLUB
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2007. Επετειακή εγκατάσταση 10 ετών

Το πρόβλημα

Το γυμναστήριο STADIUM χρησιμοποιούσε το λογισμικό Business Gym (BG) για περίπου 5 χρόνια. Σταμάτησαν να λαμβάνουν υποστήριξη από την εταιρεία, δεν υπήρχαν πλέον αναβαθμίσεις της εφαρμογής. Ήταν άμεση η ανάγκη για αντικατάσταση του BG, από ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης συνδρομών και συμβολαίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή του νέου λογισμικού, ήταν η ολοκληρωμένη προσέγγιση των απαιτήσεων ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, η δυνατότητα μετάπτωσης των υφιστάμενων δεδομένων, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών υποστήριξης της κατασκευάστριας εταιρείας του λογισμικού, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις της επιχείρησης.

H INDEPENDENT CORPORATIONS A.E. ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό το διεθνές διαμεσολαβητικό εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών στο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2015 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιταλικών καλλυντικών Aquolina και Pink Sugar στην Ελλάδα.

H INDEPENDENT CORPORATIONS A.E., αναζητούσε ένα σύστημα μηχανογράφησης που θα κάλυπτε την διαχείριση αποθεμάτων για τα προϊόντα που εισάγουν σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους, την ταχεία έκδοση φορολογικών παραστατικών στην λιανική και την παρακολούθηση των πωλητών.

Η Αφοί Τασιόπουλοι Ο.Ε, με διακριτικό τίτλο "Pixelbrothers", είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2006, στο χώρο των φωτοαντιγράφων - φωτοτυπιών και των ψηφιακών εκτυπώσεων. Χρησιμοποιώντας εκτυπωτικά συστήματα επώνυμων οίκων, προσφέρουν εκτυπωτικές λύσεις (έντυπα - αφίσες), καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ανάγκης της αγοράς, για προσωποποιημένη οπτική επικοινωνία. Για την υποστήριξη των μηχανογραφικών της αναγκών επέλεξε την συνδρομητική λύση MyMANAGER CLOUD.

H εταιρία PROMO-TRADE ασχολείται με την εισαγωγή ? αντιπροσωπία - διανομή περιφερειακών Υ/Η, Consumer Electronics, 3D printing & αξεσουάρ για smartphone/tablet. Παράλληλα προσφέρει προωθητικές λύσεις (promotional items), με εκτυπώσεις λογοτύπων και customized προτάσεις μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων στην καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας.

H URSafe είναι ένα one stop shop για όλα τα αναγκαία προϊόντα ασφάλειας, υγιεινής και φροντίδας των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Για έγκυες, μωρά, παιδιά, έφηβους, ενήλικες και υπερήλικες η URSafe έχει τη λύση για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους.

Η Qualisys Software εγκατέστησε την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ, προκειμένου ο υπεύθυνος του καταστήματος να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές πωλήσεων και αγορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά