ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Στις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (πρώην ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA) χρησιμοποιεί πλέον το πρόγραμμα MyMANAGER.

Έργο Παζάρια Βιβλίου: BOOKFEST P.C
Υπεύθυνος: κ. Μπαζίνας Νικόλαος
Προμηθευτές: >100 εκδότες
Πελάτες: >60.000 πελάτες λιανικής
Είδη: 25.000 τίτλοι βιβλίων
Λειτουργία: 15 υποκαταστήματα
Λύση: MyMANAGER CLOUD & Εντατική Λιανική

 

Το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER εγκαταστάθηκε στον πολυχώρο ομορφιάς Queen’s World στο Αιγάλεω, κατάστημα με προϊόντα μακιγιάζ, ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών καθώς και αρώματα, αιθέρια έλαια.

Η SmartGroup, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας και της αυτοματοποίησης κτιρίων και κατασκευής μηχανημάτων παροχής νερού και ρεύματος (pillars).

Αντικείμενο, μα και φιλοσοφία της εταιρείας μας, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας, αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες, με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση και στο περιβάλλον. Κι όλα αυτά, με κόστος εργασίας, που να συμβαδίζει απόλυτα με την οικονομική κατάσταση της εποχής που διανύουμε - Καλαμακίδης Μ. Αντώνιος, ιδιοκτήτης της SmartGroup.

Η επιλογή λογισμικού, σε μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου, είναι μία διαδικασία που συνδέεται άμεσα με τις στρατηγικές επιλογές ανάπτυξης της. Όσο αναπτύσσεται η επιχείρηση, τόσο αυξάνονται τα δεδομένα και οι απαιτήσεις για εξαγωγή αναφορών και συμπερασμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά