ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τέλος στα "ψεύτικα" email, με την υπηρεσία Email Verifier. Μία επιτυχής καμπάνια email, εξαρτάται από την εγκυρότητα της λίστας των διευθύνσεων email.

Με την υπηρεσία Email Verifier, μπορείτε να επιβεβαιώνετε ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις διευθύνσεις των email που καταχωρούνται στο λογισμικό σας (π.χ CRM, ERP, Call Center, eShop) ώστε να μην χαρακτηρίζονται Spam σε καμπάνιες marketing, χαλώντας την φήμη της επιχείρησης.

1. Επιβεβαιώνει την σύνταξη της διεύθυνσης email.

2. Επιβεβαιώνει το όνομα της διεύθυνσης email α) αν υπάρχει και β) αν δέχεται αλληλογραφία.

3. Επιβεβαιώνει ότι το mailbox του χρήστη υπάρχει και μπορεί να δεχθεί email.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Α ΣΤΥΑ), ιδρύθηκε το 1981 μετά από συνεχείς συζητήσεις, (από αρκετούς συναδέλφους που εργάζονταν κυρίως στην ΕΑΒ Α.Ε και Ο.Α). Έκτοτε παραμένει και λειτουργεί αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους του μέσα από την ενότητα όλων των μελών του, για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αποφοίτων της Σχολής.

Κατάστημα ηλεκτρονικών & ηλεκτρικών ειδών: TechStores
Υλοποίηση: QUALISYS SOFTWARE
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017
Η ανάγκη: Οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στην αναζήτηση ολοκληρωμένης λύσης εμπορικής διαχείρισης, ήταν η προσδοκία για την αποτελεσματική διαχείριση των συναλλαγών του ταμείου, την παρακολούθηση της αποθήκης και των προμηθειών, την διασύνδεση και ενοποίηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα, την βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών..

H Multinutry Cosmetica, με έδρα στην Αργυρούπολη και υποκαταστήματα στην Αττική, έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραγωγή και προετοιμασία καλλυντικών προϊόντων, όπως επίσης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο τους. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα καλλυντικά εξάγονται στο εξωτερικό και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα Lucy Pink.

Εξειδικευμένα εργαστήρια: THEFIXERS
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017

Το ζητούμενο: Με την έναρξη του πρώτου εξειδικευμένου εργαστηρίου THEFIXERS, ανάγκη που υπήρχε εξ? αρχής ήταν, η εγκατάσταση μίας ολοκληρωμένης εμπορικής διαχείρισης που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες της επιχείρησης . Τα κριτήρια για την επιλογή της εφαρμογής ήταν: η λειτουργία στο CLOUD, οι δυνατότητες παραμετροποίησης, το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, η δυνατότητα διαχείρισης υποκαταστημάτων (για μελλοντική χρήση) και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας ανάπτυξης του λογισμικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά