ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης MyMANAGER εγκαταστάθηκε στον πολυχώρο ομορφιάς Queen’s World στο Αιγάλεω, κατάστημα με προϊόντα μακιγιάζ, ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών καθώς και αρώματα, αιθέρια έλαια.

Η επιλογή λογισμικού, σε μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου, είναι μία διαδικασία που συνδέεται άμεσα με τις στρατηγικές επιλογές ανάπτυξης της. Όσο αναπτύσσεται η επιχείρηση, τόσο αυξάνονται τα δεδομένα και οι απαιτήσεις για εξαγωγή αναφορών και συμπερασμάτων.

Η εταιρεία «Κίνηση» Ποτά & Τρόφιμα, δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και στην προώθηση ελληνικών προϊόντων εστίασης δικής της αντιπροσωπείας (Πειρίθοον Τσίπουρο Τυρνάβου) και αποκλειστικής διάθεσης (Ούζο Γιαννατσή, Οίνοι Βασδαβάνου, κ.α). Συμβάλει στην ανάδειξη «καλών» Ελληνικών προϊόντων, και επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο σε νέους συνεργάτες όσο και σε νέα προϊόντα.

Τα Plié Dancestores, αποτελούν τη μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά των ειδών χορού, με 2 καταστήματα στην Αθήνα και πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.plie.gr) και των συνεργατών τους.

Η EMW electric motor way, η οποία εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter και διάφορα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων και η Deals Shop, φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα eshop, πώλησης ειδών τεχνολογίας, αθλητισμού και auto-moto, επέλεξαν για την μηχανογράφηση τους την εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά