ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Έργο: STADIUM Health & Fitness Center
Ιδιοκτήτης: Πουλής Παναγιώτης
Λύση: MyMANAGER CLUB
Υλοποίηση: Qualisys Software
Έτος: Εγκατάσταση 2007. Επετειακή εγκατάσταση 10 ετών

Το πρόβλημα

Το γυμναστήριο STADIUM χρησιμοποιούσε το λογισμικό Business Gym (BG) για περίπου 5 χρόνια. Σταμάτησαν να λαμβάνουν υποστήριξη από την εταιρεία, δεν υπήρχαν πλέον αναβαθμίσεις της εφαρμογής. Ήταν άμεση η ανάγκη για αντικατάσταση του BG, από ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης συνδρομών και συμβολαίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή του νέου λογισμικού, ήταν η ολοκληρωμένη προσέγγιση των απαιτήσεων ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, η δυνατότητα μετάπτωσης των υφιστάμενων δεδομένων, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών υποστήριξης της κατασκευάστριας εταιρείας του λογισμικού, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις της επιχείρησης.

Η προσέγγιση

Τα στελέχη της Qualisys Software, από την πρώτη συνάντηση με τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, έκριναν ότι μπορούσαν να υλοποιήσουν και να παραδώσουν το έργο σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Το λογισμικό MyMANAGER CLUB εγκαταστάθηκε στη γραμματεία, στο τμήμα των γυμναστών, στους πωλητές και στη διοίκηση. Εκτός από τις οικονομικές συναλλαγές, τα συμβόλαια και τις συνδρομές των πελατών, το λογισμικό MyMANAGER CLUB, διαχειρίζεται αξιόπιστα και τον προγραμματισμό των ραντεβού των πελατών, ανά αίθουσα, γυμναστή και τις ημερήσιες υπηρεσίες που παρέχονται στον κάθε πελάτη. Η Qualisys Software, ανέλαβε την παραμετροποίηση και την μετάπτωση των στοιχείων του STADIUM, από το παλαιό πρόγραμμα στο MyMANAGER CLUB.

Το επόμενο βήμα...

Εγκαταστάθηκε στη reception δεύτερη οθόνη, για την καταγραφή των παρουσιών και των παροχών, προς τους πελάτες. Κατόπιν αναγκών, υλοποιήθηκαν επίσης:

  • φόρμα καταγραφής στοιχείων συνέντευξης
  • καταγραφή σωματομετρικών στοιχείων αθλούμενου
  • φόρμα σύνταξης ατομικού προγράμματος άθλησης
  • έλεγχος προσέλευσης με τερματικό ελέγχου πρόσβασης με χρήση καρτών προσέγγισης (proximity)

Από το πελατολόγιο του MyMANAGER CLUB, οι γραμματείες αποστέλλουν μαζικά ή εξατομικευμένα μηνύματα sms, αξιοποιώντας την υπηρεσία SMS2GREECE.COM, που έχει επίσης αναπτυχθεί από την Qualisys Software, προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες σύγχρονες υπηρεσίες marketing. Τα μηνύματα SMS αφορούν σε υπενθυμίσεις για ανανέωση συνδρομής, αποστολή ευχών, ενημερώσεις για νέες υπηρεσίες του γυμναστηρίου, events και πακέτα προσφορών.

Τα πλεονεκτήματα

Το σύστημα υλοποιήθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί. Οι χειριστές είδαν άμεσα τα οφέλη:

  • Ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες
  • Πλήρης οικονομική παρακολούθηση και στατιστικά
  • Διαχείριση παρουσιών μελών και διαχείριση των ραντεβού
  • Μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS στα μέλη. Δυναμικό marketing με χαμηλό κόστος
  • Εύκολο στη χρήση χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις
  • Όλη η πληροφορία σε ενιαίο σύστημα

 

Ο κύριος Πουλής Παναγιώτης ιδιοκτήτης του STADIUM Gym αναφέρει: ?Με το MyMANAGER CLUB, έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τις πωλήσεις και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι, προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, ενώ τα στελέχη του τμήματος υποστήριξης και ανάπτυξης της Qualisys Software στα 10 χρόνια της συνεργασίας μας, είναι πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετούν και να μας ενημερώνουν για τις νέες & σύγχρονες δυνατότητες του λογισμικού. Ήταν η καλύτερη επιλογή, να εμπιστευθούμε την Qualisys για την διαχείριση και οργάνωση των μελών του γυμναστηρίου μας?.



Διαβάστε εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής