ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Κατάστημα ηλεκτρονικών & ηλεκτρικών ειδών: TechStores
Υλοποίηση: QUALISYS SOFTWARE
Έτος: Εγκατάσταση 2016-2017
Η ανάγκη: Οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στην αναζήτηση ολοκληρωμένης λύσης εμπορικής διαχείρισης, ήταν η προσδοκία για την αποτελεσματική διαχείριση των συναλλαγών του ταμείου, την παρακολούθηση της αποθήκης και των προμηθειών, την διασύνδεση και ενοποίηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα, την βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών..

Λύση: Εγκαταστάθηκε η εμπορική διαχείριση MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ στο CLOUD, με δυνατότητα ανάκτησης από την Γ.Γ.Π.Σ, των βασικών στοιχείων Μητρώου, με βάση τον Α.Φ.Μ, κατά την καταχώρηση του πελάτη ή και του προμηθευτή στο MyMANAGER, και υποστήριξη πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων, σειριακών αριθμών και πολλαπλών τρόπων πληρωμής. Η Qualisys Software, υλοποίησε online διασύνδεση του MyMANAGER ΕΜΠΟΡΙΚΟ με την πλατφόρμα Magento. Η Qualisys Software, ενσωμάτωσε την τεχνολογία CloudSync, για χρήση του συστήματος από εξωτερικούς συνεργάτες και υποστήριξη διασύνδεσης με το eShop. Υλοποίησε επίσης, αυτοματοποιημένη εξαγωγή αρχείων γέφυρας με την Γενική Λογιστική της Epsilon.



Διαβάστε εδώ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής