ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή «appodixi» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι μπορούν να ελέγχουν από το κινητό τους τηλέφωνο, αν η απόδειξη που έλαβαν από τον επαγγελματία ή την επιχείρηση είναι γνήσια ή πλαστή, είναι σε λειτουργία. Παρακαλούμε, ελέγξτε τα QRCode των αποδείξεων που εκδίδετε, καθώς και την διαβίβαση των "Ζ" των Φ.Η.Μ στην ιστοσελίδα esend της ΑΑΔΕ. Η ιστοσελίδα esend δεν έχει καμία σχέση με το myDATA.

Έλεγχος QRCode αποδείξεων ταμειακής μηχανής

  • Ελέγξτε το QRCode των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών της προηγούμενης ημέρας, εφόσον έχετε εκτελέσει την διαδικασία "Ζ" την προηγούμενη ημέρα, με την εφαρμογή «appodixi». Θα πρέπει να εμφανίζονται οι διαβιβασμένες αποδείξεις.

Το QRCode δεν μπορεί να διαβαστεί,το QRCode διαβάζεται αλλά η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί είτε η Φ.Η.Μ δεν έχει δηλωθεί

  • Εφόσον βρεθούν QRCode που δεν σκανάρονται ή δεν έχουν διαβιβαστεί με το προηγούμενο Ζ, πρέπει να ελέγξετε την εγκυρότητα διαβίβασης των "Ζ" από την ιστοσελίδα esend.

Έλεγχος διαβιβασθέντων "Ζ" στην ιστοσελίδα esend

  • Ο έλεγχος γίνεται από την ιστοσελίδα esend -> Επιχειρήσεις -> Διαβιβασθέντα αρχεία S.TXT με τους κωδικούς TAXIS της επιχείρησης. Προσοχή, εκεί ίσως βρείτε και κλειστούς φορολογικούς μηχανισμούς ή ταμειακές μηχανές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής