ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε !!

Ο σκοπός μιας βάσης δεδομένων είναι η οργανωμένη αποθήκευση μεγάλου όγκου πληροφορίας και η δυνατότητα χειρισμού και εξαγωγής της πληροφορίας αυτής με αποδοτικό τρόπο σε πιο εύχρηστη μορφή.

Για την εύρυθμη και πιο αποδοτική λειτουργία των προϊόντων που αναπτύσσουμε, εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ενσωματώσει την τεχνολογία των βάσεων δεδομένων, αλλά και όλες τις νέες εξελίξεις και λύσεις που προσφέρει η αγορά στο χώρο αυτό.

Έτσι προϊόντα όπως το MyMANAGER, το eTIME και το SugarCRM επιτρέπουν την ταχύτατη λειτουργία καθώς επίσης και πολυσύνθετη δημιουργία αναζητήσεων και ερωτημάτων σε οσοδήποτε όγκο δεδομένων και αν θέλει ο χειριστής να διατηρήσει. Αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες εγκαταστάσεις.

 

  1. Τι γίνεται όμως όταν οι βάσεις δεδομένων των εγκαταστάσεων μεγαλώνουν;
  2. Τι γίνεται στις περιπτώσεις που ο χειριστής επιθυμεί να λειτουργήσει το λογισμικό σε μοντέλο SaaS, χωρίς δικό του εξοπλισμό ενώ η κεντρική αποθηκευτική βάση δεδομένων του βρίσκεται κάπου στο internet;

 

Στην Qualisys Software αξιοποιούμε πλήθος τεχνολογιών και εργαλείων για την αποδοτική διαχείριση των βάσεων δεδομένων. Ένα από τα εργαλεία αυτά, το dbForge Studio, είναι ένα ισχυρό και περιεκτικό γραφικό πρόγραμμα διαχείρισης για βάσεις δεδομένων όπως MySQL, SQL Server, Oracle. Παρέχει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών για την σύγκριση και τον συγχρονισμό σχημάτων και δεδομένων, τον έλεγχο και την διαχείριση κεντρικών εξυπηρετητών (server). Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών που υπάρχουν στην πλέον διαδεδομένη βάση MySQL αλλά και του εργαλείου dbForge Studio for MySQL, κάνει το dbForge Studio την τέλεια επιλογή για έναν εξειδικευμένο προγραμματιστή διαχείρισης βάσεων δεδομένων.

 

dbForge Studio

 

Με το dbForge Studio, διαχειριζόμαστε βάσεις δεδομένων MySQL σε περιπτώσεις που απαιτείται να εκτελέσουμε εργασίες εξειδικευμένες όπως:

  • Μεγάλα αντίγραφα ασφαλείας.
  • Εξειδικευμένες αναφορές.
  • Δημιουργία ερωτημάτων σε πραγματικό χρόνο.
  • Βελτιστοποίηση SQL ερωτημάτων, και μέτρηση απόδοσης.
  • Αποσφαλμάτωση SQL ερωτημάτων και αντίστοιχου κώδικα.
  • Απευθείας εκτέλεση μεταβολών στο σχήμα και στα δεδομένα της βάσης μας.
  • Εξαγωγή / εισαγωγή δεδομένων από άλλο πρόγραμμα.
  • Συγχρονισμό βάσεων δεδομένων.

Βέβαια, όπως ισχύει σε κάθε περίπτωση, έτσι και εδώ το πρόγραμμα μπορεί να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια των προγραμματιστών εφόσον υπάρχει η κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση. Για τον λόγο αυτό έχουμε επενδύσει και στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας στην χρήση του dbForge Studio, αλλά και της βάσης δεδομένων MySQL. Η κατάλληλη εκπαίδευση αλλά και πιστοποίηση στην χρήση τους αποτελεί την εγγύηση για εμάς ότι γνωρίζουμε ακριβώς πώς να αξιοποιήσουμε στο έπαρκο την λειτουργικότητα των εργαλείων που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία προς όφελος των πελατών μας και της εγκατάστασης τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

  210 7647305

  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας


Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά
Θέλω να κατεβάσω ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση της εφαρμογής